Cardio

 
Side
per side
Angi synkende retning
Side
per side
Angi synkende retning

Cardio er enhver form for trening som øker hjertefrekvensen og blodsirkulasjonen. Ja, kondisjonstrening hjelper deg å gå ned i vekt og komme i form. En god kondisjonstrening kan imidlertid gjøre mye mer: det kan hjelpe deg med å forbedre hjertet, lungen og sirkulasjonssystemets helse. Det øker også bentettheten din, hjelper deg å bekjempe osteoporose og reduserer sjansene for hoftebrudd. I tillegg kan endorfinene du frigjør under en kondisjonstrening hjelpe deg med å bekjempe depresjon. Det er utallige fordeler med kondisjonstrening, og på grunn av dette er kondisjonstrening avgjørende i din treningsplan.

    

I GymCompany finner du alt det treningsutstyret du trenger. Les nøye gjennom våre kjøpsguider, og finn det kardioutstyret som passer dine preferanser og treningsmål best!

  

Hjertemaskiner hjemme: mer effektive enn i treningsstudioet

Å trene hjemme er en god måte å komme i form uten å måtte bryte den daglige rutinen. Daglige rutiner gjør dagene dine mer effektive, og det samme gjør hjemmehjertemaskiner. Et av problemene vi møter når vi begynner å trene er mangelen på tid: å gå på treningsstudio krever forberedelse, tid og krefter. Hvor mange ganger har du sagt at du faktisk skulle gå på treningsstudio og trening og endte opp med å ikke gå? Det er derfor mange synes det er mer effektivt å ha en egen treningsapparat hjemme. Hjemmekardioutstyr lar deg også spare penger på sikt. Å ha et lite treningsstudio hjemme gir deg mye frihet når du trener og lar deg til og med bli mer seriøs med å ha en sunn livsstil: du kan trene om morgenen, før du spiser mat, på fritiden, når og hvordan du vil . I tillegg trenger du ikke å bekymre deg for været: det kan regne, snø, eller det kan være en kvelende varme: det spiller ingen rolle! Fordi du skal trene rolig i hjemmet ditt.

Hvis du vil få muskler, forbrenne fett, holde deg i form eller bare føre en sunn livsstil, er kardiovaskulære øvelser avgjørende. De forbedrer blodsirkulasjonen, hjelper luftveiene, styrker muskelvev og får deg til å føle deg sunnere og lykkeligere fordi du genererer endorfiner.

    

Hvilken maskin er bedre for meg?

Ikke alle maskiner er like: avhengig av hvilken idrett du gjør, vil du jobbe et eller annet område av kroppen din. Så med tanke på dine mål, musklene du vil styrke eller delene du vil redusere fett i, må du velge den som best passer dine behov. Det vanligste er tredemøller, langrenn og treningssykler. Hver og en har spesifikke kroppssoner og har forskjellige egenskaper. Derfor, når du kjøper maskinen din, må du ta hensyn til fordelene med hver enhet.

Treadmills er et av de vanligste treningsapparatene i både treningssentre og hjem. Det er en øvelse som alle kan gjøre, det er underholdende og det er mulig å øve på det på alle nivåer. Det forbedrer sirkulasjonen, er en av de beste måtene å få motstand i både muskler og kardiorespirasjonssystem og genererer mye endorfiner. I følge ekspertutøvere er løping en av de mest engasjerende idrettene.

Mange vil tro at løping bare fungerer på beina, men det er ikke sant. Å løpe på tredemølle eller i åpne områder styrker ikke bare lårene, men også rumpa, magen, leggene og til og med armene og brystet. Derfor hjelper tredemøller med utbredt fett tap og kroppsbygging. Tredemøller er også justerbare til flere nivåer: de tillater å regulere både intensiteten på treningen og helningen der den utføres. Takket være det kan vi jobbe forskjellige deler av muskelen, noe som hjelper oss å få motstand.


Treningssykler

Statiske sykler er også veldig vanlige i hjemmet, da de også utfører en underholdende, sunn og enkel trening, og er også behagelige å oppbevare i små områder. Når vi tråkker, styrker vi bena og tone glutene. Du får også alle fordelene som dette innebærer: forbedret sirkulasjon og luftveier, generering av endorfiner og tap av fett, blant mange andre. Statiske sykler tar liten plass, det er til og med noen sammenleggbare modeller. De er et godt valg for små hus.


Elliptical CrossTrainers

Elliptiske sykler blir mer fasjonable både på treningssentre og i hjemmet takket være det store antall muskler de trener. Når vi bruker elliptiske kors-trenere, tvinger vi armene og beina og prøver å holde balansen, for å stramme magen er nødvendig! Ellipsetrenere er det beste alternativet for generalisert fett tap og for å styrke kroppens muskler.

Hvis du leter etter en hjemmekardemaskin og du bare ikke vet hvor du skal begynne, så ikke nøl med å komme i kontakt med oss. Vi er fitnesseksperter til din tjeneste. Du kan også sjekke våre kjøpeguider for mer informasjon tilgjengelig i hver produktkategori.